Inicio Banner escuela de padres

Carta de Benvinguda

Benvinguts/des a el nostre portal d'Internet.

En nom de tot l'equip humà del Grup IRCO, tinc el plaer de donar-los la benvinguda al nostre portal d'internet. Li invitem que si ho desitja navegue pel nostre portal per a conéixer millor la nostra empresa. Des que comencem a desenrotllar la idea d'obrir el nostre lloc web vam tindre clar que havia de fonamentar-se en alguns dels principis que des dels orígens d'IRCO han inspirat la nostra activitat i ens han portat a aconseguir els nostres objectius, en concret els de proximitat, transparència i per descomptat vocació de servici.

Proximitat perquè IRCO sempre ha destacat per la seua proximitat. Recordant els canvis que s'han produït en l'empresa al llarg de la seua història, i comprovant el creixement més que satisfactori que hem experimentat, és el nostre ferm propòsit mantindre'ns fidel a eixe esperit de proximitat i familiaritat que mon pare ens ha transmès desde els nostres origens. Es per això que esperem que esta nova finestra al món ens acoste encara més al que ja ens coneixen, i contribuisca a donarnos a conèixer entre els que desitgen fer-ho.

Transparència perquè estem segurs que este nou lloc web contribuirà a millorar la comunicació amb els nostres clients i empleats. Esperem que este canal de comunicació que obrim servisca per a transmetre amb claredat els que som i el que fem.

I per descomptat amb una ferma vocació de servici perquè el nostre objectiu últim és aconseguir la satisfacció dels nostres clients a través del nostre compromís amb la qualitat i la millora contínua.

Aprofite l'oportunitat que em brinda la nostra nova pàgina web per a anunciar el pròxim llançament del nostre portal d'ocupació IRCOemple@ que desitgem contribuïsca a la comunicació amb el nostre equip humà i potencials emprats.

Este nou portal es concep amb un doble objectiu. Per un costat convertir-se en un punt de trobada entre l'empresa i els nostres empleats informant sobre notícies relatives a la pròpia empresa que puguen ser d'interés als treballadors, notícies dels propis treballadors, pròximes accions formatives, oportunitats de promoció laboral,... I d'altra banda, esperant que contribuïsca en la mesura que es puga a un objectiu tan important en l'actualitat i que sempre ha estat en l'ànim de la nostra empresa, el foment d'ocupació estable, de qualitat i per descomptat en igualtat de condicions. Per a això habilitarem les ferramentes oportunes per a la publicació d'ofertes de treball així com la recepció de demandes d'ocupació.

Amb la ferma convicció que el portal siga el nostre fidel reflex, i que contribuirà a la consecució dels nous reptes que ens proposem per al futur, m'acomiade agraint-los la seua visita.

Reben una salutació ben cordial,

Santiago de la Torre
Conseller Delegat Grup IRCO
 

Descargue el plug-in de Adobe Flash

Get Adobe Flash player

+ Grup IRCO
 
RESTAURACIÓ COLECTIVA
IRCO VALÈNCIA
Av/ Progrès, 7 Pol. Ind. Camp Anníbal
46530 Puçol VALÈNCIA
Tel. 96 142 42 80 - Fax 96 142 42 82
email: catering@ircosl.com
IRCO ALACANT
Av/ Saturn 10 F Pol. Pla de l'Espartar
03007 Alacant ALACANT
Tel. 965 24 59 04 - Fax 965 25 93 25
email: alicante@ircosl.com
IRCO CASTELLÓ
C/ Riu Palància, 27 cant. G. V. T. Monteblanco
12006 Castelló CASTELLÓ
Tel. 964 34 25 57 - Fax 964 24 33 83
email: castellon@ircosl.com
IRCO CÒRDOVA
C/ Impresor Diego de Valverde y Leyva.
Parc. 250-E Pol. Ind. Las Quemadas
14014 Còrdova CÒRDOVA
Tel. 957 49 14 92 - Fax 957 49 14 92
email: andalucia@ircosl.com
IRCO MÀLAGA
C/ Escritora Gertrudis Gómez de Avellaneda, 8
29196 Màlaga MÀLAGA
Tel. 952 02 69 09
email: malaga@ircosl.com