Inicio Banner escuela de padres

Principis

Qualitat

A IRCO adoptem com a primer compromís la qualitat en cada un dels processos que realitzem per a oferir les màximes garanties de seguretat perseguint la plena satisfacció dels nostres clients.

Dins del nostre sistema de control de la qualitat, prioritzem el seguiment dels estàndards de qualitat que obtenim dels nostres proveïdors de matèries primeres comptant sempre amb aquelles marques que ens aporten el millor servici i les màximes garanties dins del mercat de l'alimentació.

Compromís

IRCO reitera el seu compromís amb les persones. Des de la nostra constitució fa més de 30 anys, seguim compromesos amb les persones. Un compromís que ens permet disfrutar de la fidelitat del nostre clients i empleats. Els nostres més de 2500 professionals treballen per a aconseguir la satisfacció de mes de 40000 comensals cada dia. I és que a IRCO mai oblidem que darrere dels nostres clients i empleats hi ha PERSONES.

Este principi es manifesta a través del compromís amb els nostres clients i els nostres empleats. L'estreta col·laboració entre tots ens permet trobar solucions adaptades a les necessitats específiques de cada centre.

Des d'IRCO, pretenem aconseguir la satisfacció contínua dels nostres clients mostrant la flexibilitat suficient per a adaptar-nos a les seues exigències i necessitats, i garantint el compliment de la normativa legal aplicable a totes les activitats de l'empresa. El nostre creixement al llarg dels més de 30 anys en el mercat de la restauració col·lectiva s'ha basat en el compromís amb els nostres clients, considerant a cada un únic i diferent, i prestant l'atenció que cada un requerix.

Fidels als nostres orígens IRCO està fermament compromés amb els seus empleats. Moltes coses han canviat a IRCO des que comencem a caminar ajudats per un reduït grup de persones. Però treballem amb eixe mateix esperit. Els nostres empleats són protagonistes de la realitat d'IRCO, i així són considerats per l'empresa. L'èxit de la nostra missió requerix la participació de tot el personal d'IRCO, a què se li proporcionarà els mitjans necessaris perquè puga realitzar el seu treball d'acord amb els principis i valors que han d'orientar totes les nostres accions cap a la consecució de la qualitat i la millora contínua. L'estil de treball d'IRCO està impregnat d'optimisme i actitud positiva basat en un compromís compartit per tots.

Vocació de servici

La nostra vocació de servici orientada a la satisfacció del client és un dels pilars dels nostres principis. És la nostra forma de treballar i açò ens enorgullix. Una resposta ràpida, una acció immediata és la clau del nostre èxit, i és la via per a superar les expectatives dels nostres clients i aconseguir l'excel·lència.

Responsabilitat

IRCO assumix la responsabilitat com un dels principis bàsics de la nostra activitat. Sabem per a qui treballem i la importància de la nostra labor. Entenem la nostra responsabilitat. La responsabilitat aconseguix a tots els nostres professionals i està orientada a garantir el millor servici per als nostres clients. Així mateix som responsables amb els nostres empleats procurant que desenrotllen la seua labor en les millors condicions i contribuint en la mesura que es puga a la seua satisfacció personal.

Transparència

Este principi també inspira la nostra activitat. Transparència abans que res. Perquè nostres empleats coneguen els seus drets, entenguen pel que cobren, i vegen el reconeguda la seua labor per part de l'empresa. Perquè nostres clients coneguen clarament els nostres servicis i sàpien pel que paguen. I perquè els comensals sàpien el que mengen i les famílies com contribuïm al creixement dels seus fills/es. Sense trampes, amb la claredat que ens agrada a les PERSONES. Perquè entenem este principi no com una obligació imposada pels nostres clients, si no com una exigència que s'imposa la pròpia empresa i que inspira totes les nostres accions.

Flexibilitat

El compromís i l'estreta col·laboració amb els nostres clients, ens permet trobar i desenrotllar noves solucions adaptades a les necessitats específiques de cada client. IRCO es proposa anar un pas avant, oferint solucions noves que es puguen anticipar a les necessitats futures dels nostres clients.

Proximitat

És la nostra forma de treballar. Com ja hem dit estem compromesos amb les persones. Persona a persona, perquè darrere de l'empresa i clients, hi ha empleats i comensals, en definitiva PERSONES. Cada dia este principi inspira tota la nostra activitat. Al costat dels nostres empleats, proveïdors i clients, per a aconseguir els nostres objectius. Projectant un tracte pròxim cap als nostres clients i empleats, i fomentant el compromís amb proveïdors locals sempre que siga possible per a contribuir al foment de l'economia local.

 

Descargue el plug-in de Adobe Flash

Get Adobe Flash player

+ Grup IRCO
 
RESTAURACIÓ COLECTIVA
IRCO VALÈNCIA
Av/ Progrès, 7 Pol. Ind. Camp Anníbal
46530 Puçol VALÈNCIA
Tel. 96 142 42 80 - Fax 96 142 42 82
email: catering@ircosl.com
IRCO ALACANT
Av/ Saturn 10 F Pol. Pla de l'Espartar
03007 Alacant ALACANT
Tel. 965 24 59 04 - Fax 965 25 93 25
email: alicante@ircosl.com
IRCO CASTELLÓ
C/ Riu Palància, 27 cant. G. V. T. Monteblanco
12006 Castelló CASTELLÓ
Tel. 964 34 25 57 - Fax 964 24 33 83
email: castellon@ircosl.com
IRCO CÒRDOVA
C/ Impresor Diego de Valverde y Leyva.
Parc. 250-E Pol. Ind. Las Quemadas
14014 Còrdova CÒRDOVA
Tel. 957 49 14 92 - Fax 957 49 14 92
email: andalucia@ircosl.com
IRCO MÀLAGA
C/ Escritora Gertrudis Gómez de Avellaneda, 8
29196 Màlaga MÀLAGA
Tel. 952 02 69 09
email: malaga@ircosl.com