Els nostres valors

FIDELS Al NOSTRE COMPROMÍS
nina_uva360x360

Alimentant el cos

Som el que mengem. Sabent la gran responsabilitat que açò suposa, ens esforcem a proveir cada dia a desenes de milers de comensals d’aliments sans, naturals, equilibrats i saborosos que els ajude en el seu dia a dia.

Alimentant la ment i els valors

Volem contribuir en la qualitat de vida dels nostres clients, per aquest motiu posem a la seua disposició una proposta formativa única i diferenciada que complementa la formació sobre l’alimentació.

mujer_manzana
chico_cocinero

Alimentant la confiança

Cada dia ens esforcem al màxim a mantenir la confiança que dipositen en IRCO tots els nostres consumidors. Per a açò tota la nostra activitat dóna prioritat a la seguretat i la qualitat dels nostres serveis, integrant en els nostres processos la formació i supervisió dels nostres treballadors, la seguretat alimentària i la higiene, la garantia dels nostres proveïdors i les necessitats especials dels comensals.

Alimentant la comunicació

IRCO posa a la disposició dels seus clients, una sèrie d’eines perquè tota la informació que gira al voltant dels nostres serveis estiga a l’abast dels comensals. Una aposta per oferir serveis de valor afegit que garantisquen un tracte més pròxim, més interactiu, útil i personalitzat.

chico_sopa