IRCO obté l’adjudicació del nou servei de cuina i menjador de l’EMT de València

IRCO ha sigut l’empresa seleccionada per a prestar el servei de cuina i menjador a l’EMT (Empresa Municipal de Transports de València). El Consell d’Administració de l’EMT va adjudicar aquest servei mitjançant concurs el passat mes de setembre a l’empresa valenciana amb seu a Puçol, que tindrà una vigència de 5 anys.

Les instal·lacions de l’EMT compten amb una capacitat per a 120 comensals, en les quals IRCO prestarà el servei de cafeteria i autoservei per als empleats de l’empresa municipal.

IRCO segueix consolidant la seua divisió de menjadors d’empresa, al mateix temps que continua expandint les seues altres divisions de menjadors escolars, salut i 3ª edat i la divisió de catering.

L’empresa a dia d’avui presta els seus serveis a la Comunitat Valenciana, Madrid i Andalusia, comptant amb 4 cuines centrals pròpies que aconsegueixen els 5.000 m2 d’instal·lacions.

IRCO, que va ser fundada fa 30 anys, segueix apostant per oferir un servei de restauració col·lectiva sostenible i de qualitat, esforçant-se al màxim a mantenir la confiança dels seus clients.