Certificació i Qualitat

CERTIFIQUEM LA TEUA CONFIANÇA

IRCO desenvolupa els seus processos de treball seguint el sistema de gestió de la qualitat basat en la norma ISO 9001.

En IRCO València i Andalusia treballem sota el certificat ecològic que garanteix els nostres plats 100% ecològics.

NORMA ISO 9001

AENOR certifica l’excel·lència en l’aplicació del nostre sistema de qualitat. D’aquesta manera, mantenim el nostre compromís amb l’avaluació i millora contínua en tots els processos de treball, orientats a aconseguir la màxima satisfacció dels nostres clients.

eco_labels
CERTIFICACIÓ ECOLÒGICA

IRCO es converteix en la primera empresa de Restauració Col·lectiva a la Comunitat Valenciana a obtindre la certificació ecològica, atorgada per CAECV (Comité d’Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana) en les cuines de València i Alacant, i el CAAE en la cuina d’Andalusia, que garanteixen que els nostres plats ecològics són elaborats seguint les normes de l’agricultura ecològica, i que són controlats en tot el seu procés de producció.

NORMA ISO 14001

IRCO rep la certificació mediambiental ISO 14001 en la cuina central d’Alacant, per al nostre Sistema de Gestió Mediambiental que defineix el compromís de la companyia amb la societat i el Medi ambient, acreditat i verificat per AENOR. El seu objectiu és protegir, conservar i millorar el medi ambient en el procés de disseny, elaboració i distribució dels menús i les seues directrius s’estenen a proveïdors i clients.

logo_km0
PRODUCTES ARTESANS “KM 0”

Un dels principals compromisos d’IRCO és aportar accions que minimitzen l’impacte mediambiental. Contribuir a la reducció de la petjada de carboni s’ha convertit en un dels objectius socials per això *IRCO ha obtingut la certificació “Producte Artesà KM 0” entre els objectius destaca l’afavorir la incorporació de productes, frescos, locals i de temporada en els menús.