Certificació i Qualitat

CERTIFIQUEM LA TEUA CONFIANÇA

IRCO desenvolupa els seus processos de treball seguint el sistema de gestió de la qualitat basat en la norma ISO 9001.

En IRCO València i Andalusia treballem sota el certificat ecològic que garanteix els nostres plats 100% ecològics.

sellos_certif_01

AENOR certifica l’excel·lència en l’aplicació del nostre sistema de qualitat. D’aquesta manera, mantenim el nostre compromís amb l’avaluació i millora contínua en tots els processos de treball, orientats a aconseguir la màxima satisfacció dels nostres clients.

eco_labels

RCO es converteix en la primera empresa de Restauració Col·lectiva a la Comunitat Valenciana a obtenir la certificació ecològica, atorgada per CAECV (Comitè d’Agricultura Ecològica de la Comunitat Valenciana), que garanteix que els nostres plats ecològics són elaborats en la nostra central de Puçol seguint les normes de l’agricultura ecològica, i que són controlats en tot el seu procés de producció.

sellos_certif_14001

IRCO rep la certificació mediambiental ISO 14001 en la cuina central d’Alacant, per al nostre Sistema de Gestió Mediambiental que defineix el compromís de la companyia amb la societat i el Medi ambient, acreditat i verificat per AENOR. El seu objectiu és protegir, conservar i millorar el medi ambient en el procés de disseny, elaboració i distribució dels menús i les seues directrius s’estenen a proveïdors i clients.